Spijkerjassen voor het najaar!

28-09-2016 - Roxanne

Het mooie weer is afgelopen en het najaar gaat beginnen. Dat betekend dat we weer vol op vesten, jacks en jassen gaan dragen om ons lekker warm te houden. In dit artikel hebben we een aantal spijkerjassen speciaal voor het najaar geselecteerd!

1. Spijkerjas met wollen kraag

Een spijkerjas met een wollen kraag hebben we zowel voor de vrouwen als voor de mannen. De spijkerjas kan zowel open als dicht worden gedragen en is makkelijk te combineren met bijna elke outfit. De jas voor de vrouwen is een jas van het merk Modström en de jas voor de mannen is een jas van Topman.

2. Soepele en wijde spijkerjas

Deze luchtige en soepele spijkerjas is van S.oliver. De jas is gemaakt van een lichtblauwe glanzende spijkerstof met donkere naden. Het is mogelijk om de jas zowel open als dicht te dragen. Daarnaast kunnen de mouwen worden opgerold voor de momenten dat de zon toch even doorbreekt in het najaar.

3.Spijkerhoodie

 New look heeft de spijkerjas voor mannen gecombineerd met een hoodie. Met als resultaat een super comfortabele en stijlvolle jas. De spijkerjas is van zwart/grijs denim met zwarte katoenen mouwen en capuchon.

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek was? Op onze website hebben we een aparte categorie voor mannen en vrouwen met daarin alle spijkerjassen die op dit moment beschikbaar zijn. Neem snel een kijkje en haal jouw nieuwe spijkerjas voor het najaar in huis!

Reageer op dit bericht